Academy City. 2.3 million inhabitants. 80% of the students are active in the "Brain Development Program", a.k.a. espers, and out of those only 7 are Level 5s.
Meet the civilian protagonist Mikoto and her friend Kuroko, maintainers of peace and order in the university district. Kuroko is a member of "Judgement", while Mikoto happens to be one of the lucky seven.
Scenka pod prysznicem bardziej przypomina echii niż fanserwis, ale na szczęście jest jedynie odosobnionym przypadkiem. Ogólnie nie zapowiada się nic szczególnego ale przyjemnie się to ogląda, jeśli będzie trzymać podobny poziom może być całkiem niezła seria.
Po mocno średniej pierwszej serii teraz pokazała się prawdziwa perełka, jak na razie 9/10 a jeśli poziom się utrzyma to 10/10 polecam. :)
_________________ Moja przewaga nad Tobą polega na tym, że przeczytałem dziesięć razy więcej ksiąg niż ty dziewek wychędożyłeś, a w między czasie wychędożyłem dziesięć razy więcej dziewek niż Ty ksiąg widziałeś.
Transfer: 1000 MB
Wiek: 28 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 398 Pomógł: 29 Skąd: ... i po co?
Status: Offline
Wysłany: 2009-11-05, 07:06
Można powiedzieć że to jest za równo spin-off jak i prequel. Całość zaczyna się przez Indexem ale potem leci już w trakcie niego(np. dodaje kilka spotkań z Toumą) bo pewnie nie długo przejdą tu na jedną sprawę która można powiedzieć że jest głównym wątkiem Railguna i mimo że sporo się dzieje jest to niezwiązane z Indexem(całość kończy się gdzieś przed rozpoczęciem Accelerator Arc).
Transfer: 1000 MB
Wiek: 28 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 398 Pomógł: 29 Skąd: ... i po co?
Status: Offline
Wysłany: 2009-11-05, 22:31
To nie będzie z tym związane, czytałem mangę wiec mniej więcej wiem jak to się potoczy. Owszem będzie to kolejny projekt porypanych naukowców ale inny niż ten znany z Index.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum